Managerul Ansamblului „Baladele Deltei”, premiat de Revista „Dunărea de Jos”

Managerul Ansamblului „Baladele Deltei” a fost premiat

Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați a organizat la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, Gala premiilor revistei „Dunărea de Jos”.

În cadrul acestei manifestări, ajunsă la ediția a XIV-a, au fost acordate Premiul pentru Proiecte și Parteneriate Culturale, Premiul pentru Poezie, Premiul pentru Artă Muzicală și Premiul de Excelență al Revistei „Dunărea de Jos”. Managerul Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, prof. Ștefan Coman, a primit Premiul pentru Artă Muzicală.

Iată lista completă a premiilor: 1. Secțiunea Proiecte și Parteneriate Culturale – Dănuț Codrescu – primar Cuza-Vodă, Rodica Zamfiropol – președinte al Comunității Elene- Galați. Premiul Revistei Dunărea de Jos pentru Proiecte și Parteneriate Culturale; 2. Secțiunea Poezie – Stela Iorga – poetă, Luminița Potîrniche – poetă, Ilie Matei – poet, Premiul Revistei Dunărea de Jos pentru Poezie; 3. Secțiunea Artă Muzicală – Gyergyai Barna – dirijor Fanfara – Târgu Secuiesc, Cornel Ignat – Șeful Muzicii Militare – Constanța, Ștefan Coman – Directorul Ansamblului „Baladele Deltei”, Premiul Revistei Dunărea de Jos pentru artă muzicală; 4. Secțiunea Tradiții – Rusalin Vlaicu – fost director al Școlii de Arte și Director al C.C.D.J. – Timișoara, Premiul de Excelență al Revistei „Dunărea de Jos”.

„Din 2002, de când a reînceput publicarea ei, revista «Dunărea de Jos» a apărut lunar. Ea a ajuns la numărul 202, fiind una dintre cele doar câteva publicații culturale românești ce au continuitate, dar și substanță. În fiecare decembrie, revista acordă premiile sale colaboratorilor ce s-au distins în ultimul an de activitate, dar și unor instituții, parteneri în proiecte culturale și unor promotori ai fenomenului cultural”, se arată într-un comunicat al C.C.D.J. Galați.

Gala de decernare a premiilor a fost urmată de spectacolul „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie!”, susținut de Ansamblul Folcloric „Doina Covurluiului”, coordonat de Ion Chiciuc. Invitatul serii a fost actorul Vlad Vasiliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*