TLnews TV: Gheorghe Țilincă, primarul din Casimcea, prezintă proiectele pe care le implementează în comună

Gheorghe Țilincă, primarul comunei tulcene Casimcea și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul TLnews. FOTO Mitică Raftu / TLnews.ro
Gheorghe Țilincă, primarul comunei tulcene Casimcea și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul TLnews. FOTO Mitică Raftu / TLnews.ro

Gheorghe Țilincă, primarul din Casimcea, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la TLnews TV.

Cu acest prilej, Gheorghe Țilincă a vorbit despre câteva dintre proiectele aflate în derulare în comună. Astfel sunt modernizate și asfaltate străzi în Casimcea, este extinsă canalizarea în Casimcea, această investiție fiind în faza de licitație. De asemenea, în acest an urmează să fie executat forajul pentru un puț de alimentare cu apă pentru localnicii din satul Războieni.

Gheorghe Țilincă a mai anunțat că a fost semnat contractul pentru servicii de catering pentru elevii din Casimcea, în cadrul programului național “Masa sănătoasă”.

Totodată, în Casimcea urmează să fie înființat un centru de colectare a deșeurilor și va fi realizată și o platformă comunală pentru gunoi de grajd.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*