Accident rutier cu victimă încarcerată, la ieșirea din Nicolae Bălcescu spre Ciucurova

Accident rutier cu victimă încarcerată, la ieșirea din Nicolae Bălcescu spre Ciucurova. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină luni, 23 mai, în jurul orei 12.30, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Nicolae Bălcescu spre Ciucurova.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, imediat, către locul indicat, a fost direcționat un echipaj de descarcerare și un echipaj de patru subofițeri, cu o autospecială de stingere.

„Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unei victime, bărbat, de 42 de ani, care a fost predat echipajelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Tulcea pentru acordarea îngrijirilor medicale. A doua victimă este o femeie care a ieșit singură din autoturism”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Accidentul este cercetat în prezent de polițiștii Serviciului Rutier Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*