TLnews TV: Ion Acceleanu, primarul din Hamcearca, despre proiectele care dezvoltă localitatea

Ion Acceleanu, primarul comunei Hamcearca și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul TLnews. FOTO Mitică Raftu / tlnews.ro
Ion Acceleanu, primarul comunei Hamcearca și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul TLnews. FOTO Mitică Raftu / tlnews.ro

Ion Acceleanu, primarul din Hamcearca, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la TLnews TV.

Cu acest prilej, Ion Acceleanu a vorbit despre modul în care colaborează cu consilierii locali, despre cât de greu este să găsească oameni pentru a-i angaja la primărie.

El a prezentat și câteva dintre proiectele implementate în comună. Astfel, a fost cumpărată o autospecială pentru stingerea incendiilor, a fost amenajată și ecologizată zona de agrement și au fost cumpărate utilaje pentru întreținerea zonei de agrement.

Ion Acceleanu a prezentat și câteva proiecte aflate în derulare: modernizarea iluminatului public, creșterea eficienței energetice, construirea unui teren de sport multifuncțional din gazon artificial, reabilitarea unor drumuri.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*