Cele două adolescente fugite de acasă au fost găsite: ele nu au fost victimele vreunei infracțiuni

Alara și Dilara Mițaru

Polițiștii tulceni au anunțat, luni, că cele două surori gemene, de 15 ani, din Topolog, ce au plecat, duminică, voluntar de la domiciliu, au fost găsite la numai câțiva kilometri distanță, în satul Calfa.

Potrivit polițiștilor tulceni, cele două fete au fost găsite, luni, 31 august, la aproximativ 24 de ore de la plecarea acestora de la domiciliu, pe raza localității Calfa, nefiind victimele vreunei infracțiuni.

„Adolescentele au plecat de acasă din cauza unor discuții în contradictoriu cu membri ai familiei. Minorele au stat ascunse, nedorind a fi găsite de familie sau polițiști”, au precizat sursele citate.

Plecarea celor două fete a fost semnalată de mama acestora, luni, 31 august, pe pagina ei de socializare, femeia cerând ajutorul oamenilor pentru găsirea adolescentelor.

„În ziua de 30.08.2020, în jurul orei 14.00, fiicele mele gemene, pe numele de Alara și Dilara Mițaru, au plecat voluntar de acasă, din comuna Topolog, județul Tulcea. Semnalmente: 15 ani, 1,56 metri înălțime, blonde, ochii albaștri. Rog să distribuiți în număr cât mai mare acest anunț, poate, cu ajutorul tuturor, le vom găsi cât mai repede posibil. Este sesizată poliția locală, de ieri ora 15.00, dar până în prezent au fost piste false. Cine are detalii despre ele este rugat să sune la cel mai apropiat sediu de Poliție. Vă mulțumesc!”, a postat femeia pa Facebook.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*