Accident rutier cu persoană încarcerată în localitatea Plopu

Accident în localitatea Plopu. FOTO ISU Tulcea

Un accident rutier s-a produs, astăzi, în localitatea Plopu, iar o persoană de 36 de ani a rămas încarcerată.

Potrivit ISU Tulcea, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD au intervenit în urmă cu puțin timp la un accident rutier în localitatea Plopul din jud. Tulcea.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 36 de ani a rămas încarcerat.

“Ajunși  la locul evenimentului, pompierii tulceni au procedat la tăiere a caroseriei și extragerea persoanei încarcerată, aceasta fiind conștientă. După extragerea persoanei echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea a preluat-o pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale.

În scurt timp urmează să ajungă și un elicopter SMURD din județul Constanța” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*