Hotelierii și reprezentanții unităților de alimentație publică din Tulcea, întâlnire cu autoritățile pentru debutul sezonului turistic

Delta Dunării. FOTO Asociația Delta Dunării

Hotelierii și reprezentanții unităților de alimentație publică din Tulcea vor avea o întâlnire cu autoritățile pentru debutul sezonului turistic.

Evenimentul este organizat de Prefectura Tulcea, în data de 17 aprilie, de la ora 10, la “Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Județean Tulcea.

Cu acest prilej se va discuta despre modul în care mediul privat și autoritățile statului pot conlucra pentru dezvoltarea turismului în județul Tulcea.

La întâlnire vor fi prezenți reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Constanța, Administrației Județene a Finanțelor Publice Tulcea, Direcției Sanitare și pentru Siguranța Alimentelor Tulcea, Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea, Direcției de Sănătate Publică Tulcea, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Inspectoratului Școlar Județean Tulcea și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al Județului Tulcea.

Pe parcursul discuțiilor vor fi abordate aspecte referitoare la: prevenirea încălcării de către operatorii HoReCa sau a angajaților din acest domeniu a prevederilor legale ce reglementează sfera de activitate, stabilirea modului de aplicare a sancțiunilor contravenționale, oportunități de finanțare si dezvoltare prin accesarea fondurilor europene, implementarea sistemului national RO e-Factura, prezentarea ofertei de școlarizare in domeniul HoReCa, etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*