Incendiu la un camion apicol la Enisala. 160 de stupi au fost distruși

Incendiu la un camion apicol la Enisala. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit joi după amiază la un camion apicol în localitatea Enisala, iar 160 de stupi au ars.

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în zona localității Enisala pentru limitarea efectelor unui incendiu care a izbucnit la un camion apicol și s-a propagat și la aproximativ 2 hectare de litieră.

13 pompieri au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin au sosit și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sarichioi.

Camionul se afla în pădure în momentul izbucnirii incendiului. Văzând rapiditatea propagării incendiului, proprietarii, doi bărbați, au scos vehiculul din zona împădurită. Pompierii au stins incendiul după aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cabina, motorul și sașiul au fost salvate, camionul fiind deplasabil. Din nefericire au ars circa 160 de stupi. Cele două persoane nu au suferit vătămări. Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*