Un profesor de sport a întreținut relații sexuale cu elevele sale. Bărbatul de 29 de ani a fost reținut de procurorii din Babadag

FOTO cu rol ilustrativ

Un profesor de sport în vârstă de 29 de ani a întreținut relații sexuale cu elevele sale și a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.

Procurori Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag din cadrul acestei unități au dispus, în data de 18 septembrie, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului A.A.M., în vârstă de 29 de ani, reținându-se în sarcina acestuia săvârșirea a trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată.

“În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale. În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 18 septembrie procurorul a solicitat Judecătoriei Babadag luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*