FOTO Oficial despre accidentul naval din zona Murighiol

Polițiștii tulceni anchetează modul în care s-a produs accidentul naval. FOTO IPJ Tulcea

A fost deschis un dosar de cercetare penală în cazul accidentului naval de pe raza localității Murighiol, pentru a se stabili a cui a fost vina pentru producerea acestuia. 

În seara de 30 iulie, polițiștii Postului de Poliție Murighiol au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, a avut loc un eveniment naval în care au fost implicate două ambarcațiuni pe un canal din Delta Dunării, de pe raza comunei Murighiol, județul Tulcea, în urma căruia 5 turiști au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Murighiol și Mahmudia s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a rezultat că, cele două ambarcațiuni care circulau pe două canale diferite, una pe canalul Mustaca și cealaltă pe canalul Solomon, conducătorii ambarcațiunilor nu s-au asigurat și au intrat în coliziune.

În urma accidentului a rezultat rănirea a 5 persoane, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*