FOTO Oficial despre accidentul naval din zona Murighiol

Polițiștii tulceni anchetează modul în care s-a produs accidentul naval. FOTO IPJ Tulcea

A fost deschis un dosar de cercetare penală în cazul accidentului naval de pe raza localității Murighiol, pentru a se stabili a cui a fost vina pentru producerea acestuia. 

În seara de 30 iulie, polițiștii Postului de Poliție Murighiol au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, a avut loc un eveniment naval în care au fost implicate două ambarcațiuni pe un canal din Delta Dunării, de pe raza comunei Murighiol, județul Tulcea, în urma căruia 5 turiști au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Murighiol și Mahmudia s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a rezultat că, cele două ambarcațiuni care circulau pe două canale diferite, una pe canalul Mustaca și cealaltă pe canalul Solomon, conducătorii ambarcațiunilor nu s-au asigurat și au intrat în coliziune.

În urma accidentului a rezultat rănirea a 5 persoane, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*