Firma care administrează Pensiunea “La Parmac” din Lunca, contract de peste 354.000 lei cu Școala din Jurilovca

Școala Gimnazială Jurilovca. FOTO Facebook
Școala Gimnazială Jurilovca. FOTO Facebook

Un contract cu atribuire directă a fost încheiat de Școala Gimnazială Jurilovca. Suma plătită de unitatea de învățământ ajunge la 354.375 lei, iar destinatarul fondurilor este o firmă cu activitate de alimentație publică.

Conform datelor oferite de Sistemul Electronic de Achiziții Publice achiziția a fost făcută pe 16 octombrie. Conducerea școlii a ales firma Parmac-Com SRL din Babadag pentru o lucrare de împrejmuire cu gard de plasa metalică. Lucrările urmează să fie efectuate la școlile din localitățile Sălcioara, Vișina și Jurilovca.

Parmac-Com SRL este administrată de Ionel Parmac din Babadag. Firma a avut, în anul 2019, o cifră de afaceri de 17,4 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Generoasa scoala Jurilovca,cu suma aceasta puteam face ,eu persoana fizica beneficiar,intre 1000 si 2000 ml de gard, sau puteam face un imobil de circa 100,120 mp…,uite asa se scurg banii contribuabilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*