CJ și CL Tulcea s-au asociat cu Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării

Autoritățile locale tulcene au decis să facă parte din Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării

Autoritățile tulcene au decis să facă mai mult pentru dezvoltarea turismului și astfel să ofere și ocazia antreprenorilor de a se dezvolta. Prin votul din Consiliul Local al Municipiului Tulcea și Consiliul Județean Tulcea, s-a decis înscrierea ca și membru asociat în Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD).

Practic, această decizie vine să oficializeze platforma de parteneriat public-privat pe care AMDTDD a construit-o și continuă să o construiască pentru dezvoltarea și promovarea unui turism responsabil în destinația turistică Delta Dunării și Dobrogea de Nord.

”Unitate prin comunitate” este motto-ul care definește în mod armonios acțiunile AMDTDD realizate în colaborare cu partenerii din zona privată și cei din cadrul administrației publice locale și județene, dialogul public-privat fiind cel care poate asigura o dezvoltare sustenabilă, durabilă a turismului în destinație.

Susținerea și prezervarea celor doi piloni care definesc turismul în destinația turistică Delta Dunării și Dobrogea de Nord, respectiv biodiversitatea și multiculturalitatea, reprezintă obiectivul principal al AMDTDD, placa turnantă prin care ”turismul deltaic” își definește unicitatea, în cadrul Destinației Turistice Naționale – România.

„Mulțumim aleșilor locali municipali și celor județeni, pentru încrederea acordată și dorim să asigurăm încă odată pe toți partenerii care desfășoară actvități de turism sau asociate acestuia și care doresc să se alăture acestui proiect, că AMDTDD asigură și va asigura în continuare cadrul, atât de necesar, unui dialog public-privat consistent și care determine un management eficient pentru dezvoltarea turismului în destinație, pe toate componentele: resurse umane, transport, infrastructură de turism, ghizi de turism, agricultură bio, ecoturism, spații de cazare, spații de alimentație public, agro și pesca-turism, și nu în ultimul rând promovare“, a declarat Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*