„Festivalul de bun must și pastramă după gust”, de weekend-ul acesta din Tulcea, a fost amânat

„Festivalul de bun must și pastramă după gust" a fost amânat. FOTO Facebook Autentic Events

Festivalul de bun must și pastramă după gust”, ce ar fi trebuit să aibă loc în perioada 9 – 12 septembrie, de joi până duminică, în Piața Civică a orașului Tulcea, a fost amânat, au anunțat organizatorii.

„Va comunicăm faptul că, din motive obiective, evenimentul <<Festivalul de bun must și pastramă după gust>>, propus pentru desfăşurare în perioada  09 – 12 septembrie, în locația Piaţa Mircea cel Bătrân – Piaţa Civică a municipiului Tulcea a fost amânat pentru o altă perioadă. Vom reveni cu o reprogramare”, au anunțat joi, 9 septembrie, organizatorii manifestării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*