O autospecială nouă a intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea

Polițiștii tulceni, în acțiune. FOTO: IPJ Tulcea
Polițiștii tulceni, în acțiune. FOTO: IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au intrat joi, 15 iunie, în posesia unei noi autospeciale de teren, o achiziție de ultimă generație finanțată cu fonduri europene.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, autospeciala de teren a fost achiziționată în cadrul proiectului „Prevenirea și combaterea crimei organizate și cooperarea poliției prin intermediul Centrelor transfrontaliere de la frontiera România – Ucraina” – Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020 – ENI CBC SAFETY – 1HARD/4.3/2.

Vehiculul de ultimă generație va fi utilizat în zona de frontieră și în zona deltaică de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*