Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea a dublat numărul forțelor de ordine de pe străzi

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție continuă pe raza județului Tulcea

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Tulcea a a adoptat unele măsuri care să limiteze și să reducă infectarea populației cu coronavirusului COVID-19.

S-a luat decizia de a se dublat numărul forțelor de ordine care vor asigura respectarea Ordonanțelor 1 și 2/2020. Astfel se vor constitui echipe mixte care vor patrula în municipiu și în județ formate din lucrători ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean de Poliție, Poliția de Frontieră, Serviciul Comunitar Permise Conducere și Înmatriculări Auto, Serviciul de Pașapoarte Tulcea și Poliția Deltei.

S-a stabilit ca Unitățile Administrativ Teritoriale să limiteze accesul în spațiile publice (parcuri, piețe publice, etc.) în conformitate cu cerințele articolului 3 din Ordonanța Militară numărul 2/2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*