FOTO VIDEO Accident mortal între Babadag și Mihail Kogălniceanu

În urma accidentului, conducătoarea auto a decedat. FOTO ISU Delta Tulcea

O conducătoare auto a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și s-a oprit într-un pom de pe marginea drumului. În urma impactului femeia și-a pierdut viața, iar pasagera care se afla cu ea în mașină a fost rănită.

 

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 13.00 pe DN 22, între localitățile Babadag și Mihail Kogălniceanu. Un autoturism Peugeot a fost scăpat de sub control și a intrat într-un pom. Pasagera din mașină a fost cea care a sunat la 112 și a cerut ajutorul, șoferița fiind inconștientă și prinsă între resturile contorsionate ale mașinii. La locul producerii accidentului a fost trimis echipajul de descarcerare din cadrul stației de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea, precum și un echipaj SMURd și o autospecială a Serviciului de Ambulanță.

Conducătoarea auto, o femeie în vârstă de 45 de ani a fost scoasă cu greu din mașină, fiind găsită în stop cardio-respirator. Din nefericire și în ciuda eforturilor de resuscitare a fost pronunțat decesul victimei. Pasagera a fost transportată la spital.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit dinamica producerii accidentului:  conducătoarea auto ar fi intenționat să efectueze o manevră de depășire, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*