Incident în zona Chilia: un convoi ucrainean a lovit o navă a Poliției de Frontieră și mai multe pontoane, un polițist fiind rănit

Ambarcațiune a Poliției de Frontieră a fost avariată în urma unei coliziuni cu o barjă ucraineană în zona Chilia. FOTO cu rol ilustrativ

Un incident naval a avut loc marți, 13 iunie, pe Dunăre, în zona Chilia, când un convoi din Ucraina, format dintr-un împingător și o barjă, a lovit o navă a Poliției de Frontieră și mai multe pontoane. În urma impactului, un polițist care se afla pe unul dintre pontoane a suferit răni ușoare.

Conform informațiilor furnizate de către reprezentanți ai Gărzii de Coastă, convoiul a provocat avarii atât navei Poliției de Frontieră, cât și unor pontoane aparținând unei societăți comerciale.

Rănitul a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea pentru a primi îngrijiri suplimentare și a fi supus unor investigații medicale.

Circumstanțele precise ale incidentului și responsabilitatea acestuia urmează să fie stabilite în cadrul investigației desfășurate de către Căpitănia Zonală Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*