Un jandarm tulcean aleargă, timp de 24 de ore, pentru copiii care suferă de autism

Jandarmul tulcean Sorin Andrici.

Plutonierul adjutant şef Sorin Andrici va lua startul, sâmbătă, la ultramaratonul „Alerg pentru autism 24 de ore”, care va avea loc pe malul Lacului Ciuperca din municipiul Tulcea.

Echipa de ultramaraton Spartanii, alături de căpitanul acesteia, plutonierul adjutant şef Sorin Andrici, va concura cu alte 43 de echipe din tot atâtea oraşe şi va alerga timp de 24 de ore pentru cei 70 de copii din cadrul Centrului de Plasament pentru Recuperarea şi Reabilitarea Copilului cu Handicap Sever „Pelican”, precum şi pentru copiii cu autism.

„Cred cu tărie că efortul meu şi al echipei nu va fi în zadar, deoarece alergăm pentru copiii care au într-adevăr nevoie de noi şi sperăm că donaţiile strânse vor reprezenta un real sprijin pentru aceşti copii! Apreciez efortul tuturor persoanelor implicate în acest act de solidaritate şi cred că împreună suntem mai puternici!”, spune Sorin Andrici.

Prin această campanie de donaţii, jandarmul tulcean dovedeşte încă o dată solidaritate faţă de cei care au nevoie de sprijin în situaţii dificile ale vieţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*