Intervenție ARSVOM pe Canalul Sulina după ce un marinar a acuzat probleme medicale

Intervenție ARSVOM pe Canalul Sulina. FOTO ARSVOM

ARSVOM a avut astăzi o intervenție pe Canalul Sulina după ce un marinar a acuzat probleme medicale.

Potrivit ARSVOM, astăzi, 14.03.2024, Căpitănia Zonală Tulcea a solicitat intervenția cu o navă SAR din cadrul ARSVOM, în vederea efectuării unei operațiuni Medevac.

“La bordul navei tip cisternă gpl, PALLADA GAS, sub pavilion Liberia, aflată în tranzit în zona Canalului Sulina, un membru al echipajului necesită ajutor medical de urgență.

Nava SAR APOLLO, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare s-a îndreptat cu toată viteza către zona indicată.

La ora 11:10, echipajul navei Sar Apollo a preluat de la bordul navei Pallada GAS, un membru al echipajului care prezenta simptome de angină pectorală. Bolnavul a fost predat în siguranță către serviciile medicale” – ARSVOM.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*