TLnews TV: Eugen Terente, candidatul USR Tulcea pentru funcția de deputat: “Suntem o generație nouă în politica românească și ne-am implicat din dorința de a face din România o țară fără corupție”

Eugen Terente, președintele USR Tulcea. FOTO Paul Alexe

Președinte al filialei tulcene a Uniunii Salvați România, Eugen Terente are toate atributele partidului pe care îl reprezintă: tinerețe, dinamism, inițiativă, simț practic și ambiția de a schimba lucrurile în bine. De fapt, așa cum singur mărturisește, imboldul de a intra în politică i-a venit în momentul în care a realizat că fără implicarea personală a fiecăruia dintre noi lucrurile nu se pot schimba în bine în România, iar corupția și corupții vor face în continuare legea în țara noastră.

În vârstă de 33 de ani, de profesie economist, Eugen Terente candidează pentru un loc în Parlamentul României, fiind primul pe lista filialei USR Tulcea pentru Camera Deputaților. Despre prioritățile și acțiunile USR Tulcea, dar și despre ce planuri are dacă votul electorilor tulceni îl va trimite în Parlament, Eugen Terente a vorbit la TLnews TV, într-un interviu realizat de jurnalistul Paul Alexe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Nu trebuie si ceva scoala/pregatire/experienta? Este suficient sa vrei? Sau, ma rog, sa declari? Vom vedea ca din pacate nu prea vom avea ce vedea. Sorry. Astept sa fiu contrazis! Chiar as vrea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*