Un sexagenar a lovit un vârstnic pe o trecere de pietoni din municipiul Tulcea

Accident rutier în municipiul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Accidentul s-a produs pe strada Mircea Vodă din municipiu, victima, un bărbat de aproape 80 de ani fiind transportată la spital.

Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat faptul că, în ziua de 6 decembrie, în jurul orei 12.00, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Mircea Vodă, din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat, în vârstă de 79 de ani. Acesta se angajase în traversarea străzii, în mod regulamentar, pe marcajul pietonal.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*