Ședință solemnă comună a Consiliului Județean Tulcea și Constanța cu ocazia a 140 ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Anul 2018 este un an de referință în istoria României, cât și în cea a Dobrogei.

Pentru marcarea a 100 de ani de la Marea Unire, precum și a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Consiliului Județean Constanța împreună cu Consiliul Județean Tulcea organizează o ședința solemnă comună.

În cadrul sedinței se va adopta și semna un “Act de promisiune civică”, care va avea ca scop principal acordarea de sprijin reciproc în realizarea unor proiecte comune, de anvergură, în vederea dezvoltării regiunii Dobrogea. Evenimentul va avea loc în data de 24 octombrie 2018, ora 16:00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ din Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*