FOTO VIDEO Incendiu puternic la o gospodărie din municipiul Tulcea

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la locuință. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați în noaptea de 20 spre 21 septembrie să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la un grajd în zona de este a municipiului Tulcea.

La locul solicitării au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă 1 SMURD și 12 subofițeri din cadrul detașamentului oraș al ISU Delta Tulcea.

Incendiul a fost observat târziu, la momentul sosirii pompierilor se manifesta violent, cu flacără deschisă. Incendiul a pornit de la paie, s-a extins la grajd şi magazia de lemne a vecinilor, cuprinzând și o anexă. Calul care era ținut în grajd a fost salvat înainte să fie vătămat.

Cel mai probabil, a fost făcut un foc în curte în timpul zilei, iar o scânteie a ajuns în paie unde a ars mocnit.

Pentru lichidarea incendiului s-a lucrat timp de aproximativ 3 ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*