Jandarmii tulceni au înapoiat un portofel pierdut de un bărbat din Măcin

Jandarmii au înapoiat portofelul celui care îl pierduse. FOTO IJJ Tulcea

În dimineața de 22 iunie, în jurul orei 07.30, patrula de intervenţie din cadrul Plutonului 1 Jandarmi Măcin – Detaşamentului 3 Măcin a găsit un portofel pe o stradă din localitate.

Subofiţerii au inventariat bunurile din portofel pentru a găsi un act de identitate, în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.  Așa a fost găsit proprietarul portofelului, căruia i l-au returnat, bărbatul declarând că nu îi lipsește nimic – documentele de identitate, un permis de conducere, carduri bancare precum şi o sumă de bani, toate fiind la locul lor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*