Directorul medical al Spitalului Județean Tulcea, prins în flagrant luând mită, a fost arestat preventiv. I s-au reținut în faptă, 18 fapte de luare de mită

Spitalul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Procurorii tulceni au cerut în instanță arestarea preventivă a medicului D.D.T. din cadrul Spitalului Județean Tulcea, prins în flagrant pe când a luat mită, iar judecătorul a admis propunerea anchetatorilor.

După ce au reținut-o inițial pe doctorița D.T.T., medic pe secția Ginecologie a Spitalului Județean Tulcea, dar și director medical al acestei instituții, procurorii Tribunalului Tulcea au mers mai departe și au cerut arestarea sa preventivă.

În cursul zilei de 16 octombrie, medicul a apărut în fața completului de judecată, care a admis cererea anchetatorilor și au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru cele două fapte probate de luare de mită. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată de avocatul apărării.

UPDATE:

Potrivit Portalului instanțelor de judecată,

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea de arestare preventivă a inculpatei(…) pentru săvârşirea a 18 infracţiuni de luare de mită (…). Dispune arestarea preventivă a inculpatei (…) pe o durată de 30 de zile, începând cu 16 octombrie 2019 şi până la 14 noiembrie 2019, inclusiv.“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*