CD TV: Senatorul USR Costel Vicol: „Nu sunt de acord cu incendierea vegetației”

Costel Vicol. FOTO Adrian Boioglu

Senatorul USR Costel Vicol a vorbit într-un interviu pentru CD TV incendierea vegetației din Delta Dunării, fenomen care apare mai des în timpul toamnei.

Costel Vicol a explicat de ce nu este în regulă ca oamenii să incendieze vegetația.

„Din păcate, incendierea vegetației nu este un lucru tocmai bun. Se distrug fauna și flora. Nu este în regulă. Din informațiile pe care le avem de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea se pare că aceste incendii sunt provocate, dar nu știu dacă a fost prins vreun făptaș. Nu suntem de acord cu arderea vegetației. Dacă e un accident, atunci înțelegem. Dacă este pus intenționat, este mai greu”, a spus Costel Vicol.

Senatorul USR a mai punctat că în cazul acestor incendii pagubele sunt suportate de cetățeni.

„Pagubele sunt suportate de cetățenii care au locuința acolo sau au grădini, neprimind despăgubire pentru că terenurile respective nu au niciun fel de asigurare”, a afirmat Costel Vicol.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*