O doctoriță din Secția de Ginecologie a Spitalului Județean Tulcea a fost prinsă în flagrant luând mită

Spitalul Județean de Urgență Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Mascații însoțiți de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au descins în cursul zilei de marți 15 octombrie în Spitalul Județean Tulcea unde au reținut un medic, prins în flagrant în timp ce primea mită.

Din primele informații se pare că flagrantul a fost făcut pe secția Ginecologie, un medic, femeie, fiind reținută și condusă la sediul Parchetului pentru audieri.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus la data de 15 octombrie, începând cu ora 16.00,  măsura preventivă a retinerii pe o perioadă de 24 de ore față de inculpata  D.D.T., în vârstă de 49 de ani, medic în cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea,  pentru săvârșirea  a două infracțiuni de luare de mită, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în perioada 09.07. – 15.10.2019, a pretins și a primit sumele 400 și respectiv, 300 de lei, în schimbul acordării asistenței medicale unor persoane care nu aveau calitatea de asigurați în sistemul național de asigurări de sănătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Directorul medical al Spitalului Județean Tulcea, prins în flagrant luând mită, a fost arestat preventiv | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*