CJ Tulcea: „34 de curse regulate care vor tranzita zilnic zona Mineri”

34 de curse regulate care vor tranzita zilnic zona Mineri. Foto cu rol ilustrativ

La nivelul anului 2022 s-a desfășurat procedura de atribuire a Contractelor de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane prin curse regulate în aria teritorială de componență a județului Tulcea.

Potrivit Consiliului Județean Tulcea, anterior publicării anunțului de participare, atât programul de transport propus pe perioada contractelor de delegare, cât și documentația de atribuire au fost supuse procesului de transparență decizională.

În urma desfășurării procedurii de licitație, pentru lotul 4 (un total de șase trasee: Tulcea – Somova – Parcheș / Tulcea – Somova – Mânăstirea Cocoș / Isaccea- Niculițel /Tulcea – Isaccea – Măcin /Tulcea – Isaccea – IC Brătianu / Măcin – Smârdan) a fost depusă o singură ofertă declarată câștigătoare, iar contractul Consiliului Județean Tulcea cu asocierea celor trei societăți comerciale a fost semnat în data de 9 septembrie 2022, cursele urmând a începe în data de 1 ianuarie 2023.

Din cele șase trasee componente ale lotului 4, un număr de patru trasee tranzitează zona Mineri (Tulcea – Somova – Parcheș, Tulcea – Somova – Mânăstirea Cocoș, Tulcea – Isaccea – Măcin, Tulcea – Isaccea – IC Brătianu).

Accesibilitatea transportului pe această rută va fi asigurată, conform graficelor, de 34 de curse regulate care vor tranzita zilnic zona Mineri (14 curse zilnice pe traseul Tulcea – Somova – Parcheș, 9 pe traseul Tulcea – Isaccea – I.C. Brătianu, 7 pe traseul Tulcea – Isaccea – Măcin, și 4 pe traseul Tulcea – Somova – Mănăstirea Cocoș).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*