Doi copii, cu vârste de 6 și 7 ani, accidentați de un autoturism în timp ce traversau prin loc nepermis

Copii răniți într-un accident rutier petrecut în municipiul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Doi copii, cu vârste de 6 și 7 ani, au ajuns la spital miercuri, 15 iunie, după ce au fost accidentați de un autoturism în timp ce traversau prin loc nepermis o stradă din municipiul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Tulcea. Din primele cercetări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din orașul Isaccea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viticulturii din municipiu, ar fi accidentat doi copii, cu vârste de 6 și 7 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis.

În urma accidentului, minorii au fost transportați la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*