Incendiu puternic de vegetație uscată la marginea Tulcei

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați în după amiaza de sâmbătă să intervină la un incendiu de vegetație uscată ce se manifesta violent în apropiere de câteva clădiri, la marginea municipiului. 

Alarma s-a dat în jurul orei 18.00, focul manifestându-se în zona Bididia, la periferia municipiului Tulcea. La fața locului a fost trimis un echipaj al detașamentul de pompieri Tulcea din cadrul ISU Delta, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri.

Pompierii au reușit în scurt timp să stăpânească incendiul ce se manifesta pe o suprafață de 500 mp, împiedicând extinderea acestuia la câteva clădiri din apropiere. După aproximativ o oră, pompierii au reușit să stingă focul. Potrivit primelor concluzii, cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*