Atenționare meteorologică de caniculă pentru vestul județului Tulcea

Atenționare meteorologică Cod Galben de caniculă, valabilă și pentru județul Tulcea
Atenționare meteorologică Cod Galben de caniculă, valabilă și pentru județul Tulcea

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o atenționare meteorologică Cod Galben de caniculă şi disconfort termic, valabilă până vineri, 03 iulie.

Astfel, potrivit ANM, în intervalul 02 – 03 iulie va fi caniculă în Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei şi în sudul și centrul Moldovei. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35 – 36 de grade şi, izolat, 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități, astfel că disconfortul termic va fi accentuat.

„Indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități pe arii restrânse și în restul zonelor de câmpie și podiș. În sud-estul teritoriului vremea se va menține caniculară și la finalul săptămânii”, au precizat reprezentanții ANM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*