Bazinul didactic de înot din Tulcea se pregătește de deschidere

Bazinul didactic de înot din Tulcea se pregătește de deschidere. FOTO Primăria Tulcea

Bazinul didactic de înot se pregătește să-și deschidă porțile tuturor categoriilor de înotători.

Potrivit Primăriei Tulcea, în această săptămâna a fost efectuată curățenia generală prin golirea piscinei, igienizarea gresiei, chituirea rosturilor, spălarea delimitatoarelor de culoar, etc.

Cu acesta ocazie a fost reverificată întreaga instalație cu care funcționează bazinul.

„Având în vedere relaxarea restricțiilor datorate scăderii ratei de infectare cu virusul Sars-CoV-2 și în funcție de deciziile Comitetului Național de Situații de Urgență, putem spune că suntem pregătiți pentru deschidere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*