Bărbați arestați preventiv pentru trafic cu substanțe psihoactive în Tulcea

Arestați pentru trafic cu substanțe psihoactive. FOTO Poliția Română
Arestați pentru trafic cu substanțe psihoactive. FOTO Poliția Română

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Tulcea, au efectuat două percheziții domiciliare în Constanța, la persoane bănuite de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurori DIICOT Tulcea, au efectuat la sfârșitul săptămânii trecute două percheziții la doi bărbați, de 36 și 41 de ani, din Constanța.

„Persoanele în cauză ar fi distribuit, în perioada 2018 – 2020, substanțe noi cu proprietăți psihoactive către tineri și adolescenți, în municipiul Tulcea”, au transmis polițiștii tulceni.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 45 de pliculețe autosigilante, ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive, două cântare de precizie și patru telefoane mobile. De asemenea, au mai fost indisponibilizate 1.340 de țigarete, despre care există suspiciunea că ar proveni din contrabandă, un autoturism de lux, precum și alte bunuri, în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi constănțeni au fost reținuți, iar în cursul zilei de duminică au fost prezentați Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

La activități au participat și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*