Administratorul unei firme din localitatea tulceană Valea Teilor a murit după ce a căzut de pe acoperișul unei hale

Administratorul unei firme din Valea Teilor a murit după ce a căzut de pe acoperișul unei hale

Polițiștii tulceni au deschis o anchetă după ce, în cursul zilei de joi, 17 iunie, un bărbat a murit după ce ar fi căzut de pe o clădire, de la înălțime de aproximativ șase metri.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, din primele verificări a reieșit că bărbatul făcea reparații la acoperișul unei hale pe raza localității Valea Teilor, de la societatea comercială pe care o administra. La un moment dat, în timp ce executa lucrări la acoperișul clădirii o placă de internită (azbociment) s-a rupt sub greutatea sa, iar bărbatul a căzut de la înălțime de aproximativ șase metri.

„Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, însă din păcate a decedat”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și în continuare se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*