#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul “Zi de naștere mortală 2”, la Cityplex Tulcea

Scenă din filmul "Zi de naștere mortală 2"

Amatorii filmelor horror și fanii primei părți din “Zi de naștere mortală” pot urmări continuarea acestei producții la Cityplex Tulcea. Filmul “Zi de naștere mortală 2” poate fi vizionat la Cityplex Tulcea sâmbătă, 16 februarie și duminică, 17 februarie, de la ora 20.30, miercuri, 20 februarie și joi, 21 februarie, de la ora 18.00

Tulcea NEWS și Coral Plaza Mall au plăcerea să te invite la acest film plin de mister. Ai ocazia să câștigi una dintre cele 3 invitații duble la această producție.

Tot ce ai de făcut este:
1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 16 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Murind de nenumărate ori și în nenumărate feluri, frumoasa Tree Gelbman trăiește deja un coșmar, dar în “Zi de naștere mortală 2” realizează că va avea de înfruntat pericole mult mai neplăcute.

Din distribuție fac parte: Jessica Rothe, Israel Broussard, Steve Zissis, Phi Vu.
Regia este semnată de Christopher Landon.
Fimul nu este recomandat persoanelor sub 15 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*