Ziua Armatei, marcată la Monumentul Independenței din Tulcea

Ziua Armatei, marcată la Monumentul Independenței din Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, au participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Armatei Române.

„Despre armata română se pot spune foarte multe, despre ostașii patriei noastre se pot spune, de asemenea, foarte multe, dar eu vă voi spune câteva cuvinte: armata română suntem toți, și pentru toți iubirea de țară este mai presus de orice. Astăzi este o zi specială, mai ales în contextul în care în curând se vor împlini 145 de ani de când s-a alipit și Dobrogea la Patria Mamă. Consider că trebuie să fim recunoscători ostașilor români, trebuie să îi sărbătorim cu toții și să le urăm toate cele bune. La mulți ani, România! La mulți ani, Armata Română!“, a transmis, în cadrul evenimentului, vicepreședintele Mihai Huleni.

Marcată anual, începând din 1959, ziua de 25 octombrie a devenit un reper moral în ceea ce înseamnă  respectul pentru armata română, pentru jertfa ostașilor noștri, pentru eroii care i-au lăsat în urmă pe cei dragi și care au pornit pe calea dreptății și libertății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*