Petrecere cu cătușe pe faleza din Tulcea

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un grup de indivizi au simțit nevoia de a petrece în aer liber și au ales zona Portului de pe Faleza Tulcea. Au dat muzica tare și au început să se exprime gălăgios și agresiv. Oamenii din zonă, deranjați, au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție.

La apelul 112 a răspuns un echipaj ai Biroului de Ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, iar când polițiștii au ajuns la fața locului, au găsit un grup de 12 persoane care petreceau. Oamenii legii le-au solicitat să reducă volumul la muzică, dar în schimb, aceștia „au avut un comportament necorespunzător“ față de ei. Au devenit agresivi și nerecooperanți, drept pentru care trei dintre ei au fost încătușați și conduși la sediul poliției.

Aici, celor trei li s-au aplicat amenzi în cuantum de 17.500 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*