Un agent de pază a fost amenințat cu un briceag într-un supermarket din Tulcea

FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, au fost solicitaţi, luni seara, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către un agent de pază la un supermarket dintr-un cartier din  municipiul Tulcea, care a reclamat faptul că un bărbat l-a amenințat cu un cuțit.

Când au ajuns la fața locului, jandarmii au luat legătura cu apelantul, care a declarat că, în timpul serviciului, a avut un conflict verbal cu doi tineri, iar unul dintre ei, la un moment dat,  i-a arătat un briceag, amenințându-l că îl va aștepta după terminarea programului.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani și un briceag aruncat lângă o mașină din apropiere, acesta declarând faptul că prietenul lui este cel care l-a amenințat pe agentul de pază, însă a fugit de la fața locului, aruncând briceagul.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de amenințare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*