Vizită la Centrul de Informare și Educație Ecologică din Tulcea pentru 33 de elevi și profesori

FOTO ARBDD

Astăzi, Centrul de Informare și Educație Ecologică din Tulcea a primit vizita delegației formată din 33 de elevi și profesori, parteneri în cadrul Proiectului Erasmus + ” ”.

Partenerii acestui proiect ce provin din patru țări, respectiv Turcia, Franța, Portugalia și România – reprezentați de elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială „Elena Doamna” Tulcea, au avut prilejul să afle informații interesante despre Rezervația Biosferei Delta Dunării, despre valorile inestimabile naturale și culturale existente aici.

Oaspeții au primit informații cu privire la geneza Deltei Dunării, biodiversitatea din Rezervația Biosferei Delta Dunării, desfășurarea activităților tradiționale în această arie naturală, unicitatea acestui vast teritoriu, precum și alte informații față de care elevii s-au arătat interesați să le afle.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*