FOTO VIDEO Oamenii străzii au dat foc unei case din Tulcea în care se adăposteau

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul și a evita ca acesta să se propage la casele învecinate. FOTO ISU Delta Tulcea

Persoane fără adăpost, rămase neidentificate au provocat un incendiu la o casă nelocuită din municipiul Tulcea. Pompierii au reușit să evite propagarea flăcărilor la locuințele învecinate.

Alarma s-a dat în jurul orei 10.30, când oamenii care locuiesc pe strada Dimitri Sturza au văzut că iese un fum dens de la o casă părăsită și în acre se aciuaseră oameni ai străzii și au sunat la 112. La fața locului a fost trimis  un echipaj al ISU Delta Tulcea – un echipaj format dintr-un ofițer și 8 subofițeri  cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un SMURD. Când au ajuns salvatorii la locul solicitării, în casa respectivă nu era nimeni.

Timp de aproape două ore pompierii s-au chinuit să lichideze incendiul, existând pericolul de a se extinde la casele învecinate. În cele din urmă pericolul a fost înlăturat, dar pagubele au fost însemnate. A ars acoperișul casei, dar și aproximativ trei tone de deșeuri – carpe, materiale plastice depozitate în casă. Cel mai probabil incendiul a izbucnit de la o sursă de foc în spațiu deschis.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*