Peste 70 de sancțiuni aplicate de polițiștii tulceni, în ultimele 24 de ore, pentru depășirea vitezei legale

Peste 70 de sancțiuni aplicate, în ultimele 24 de ore, pentru depășirea vitezei legale. FOTO IPJ Tulcea

În ultimele 24 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.

Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale, din care 74 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 15 de permise de conducere (12 pentru viteză, unul pentru alcool, unul pentru depășire neregulamentară și unul pentru neoprire la semnal).

Acțiunile pe linie rutieră continua și în zilele următoare, polițiștii rutieri fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*