VIDEO Un bărbat din localitatea Trestenic a fost găsit decedat în fântâna casei sale

Un pompier a coborât în fântână și a recuperat trupul bărbatului. FOTO Captură video

Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în localitatea Trestenic, în jurul orei 17:30, întrucât existau suspiciuni că o persoană ar fi căzut în fântână.

La intervenție s-au deplasat 9 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul ISU Delta Tulcea

În fântâna de aproximativ 25 de metri adâncime a fost găsit bărbatul în vârstă de 51 de ani pentru care se solicitase intervenția pompierilor, care din nefericire prezenta semne incompatibile cu viața.

Pentru a scoate persoana din fântână a fost necesară coborârea plutonierului major Mirică Marian, care a reușit să recupereze trupul neînsuflețit.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, bărbatul nu a mai fost văzut în viață din jurul orei 14.00. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili condițiile în care bărbatul și-a găsit sfârșitul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*