Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea vă invită la o întâlnire literară cu scriitoarea Violeta Craiu

Tulcenii și nu numai sunt așteptați la o întâlnire literară

Scriitoarea Violeta Craiu vă așteaptă la Muzeul de Etnografie și Artă populară, marți, 20 martie, începând cu ora 16.00, unde va avea loc prezentare a două lucrări ale scriitoarei ale sale: romanul ”Agonia fericirii” și ”Schiță pentru monografie a comunei Stăncuța – județul Brăila”.

Invitați speciali la acest eveniment sunt Marcel Petcu, Gheorghe Bucur și Tănase Carașca, moderatorul întâlnirii fiind Iuliana Titov.

Violeta Craiu este membru al Uniunii Scriitorilor din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*