VIDEO Traficul rutier a fost reluat între Luncavița și Văcăreni după îndepărtarea pământului de pe carosabil

Alunecare de teren între Luncavița și Văcăreni. Sursa Captura Video

Traficul rutier a fost reluat între Luncavița și Văcăreni după ce a fost îndepărtat pământul de pe carosabil în urma unei alunecări de teren.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea a anunțat că traficul rutier a fost reluat pe DN 22 (E 87)  Km 118+ 700 –  între Luncavița și Văcăreni, fiind îndepărtat pământul adus pe carosabil de o alunecare de teren din zonă. În zonă au acționat o autospecială cu trei subofițeri, Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Văcăreni și Luncavița, reprezentanții Drumurilor Naționale cu două utilaje, dar și IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*