Accident petrecut între localitățile tulcene Nufăru și Malcoci. Au intervenit pompierii

Accident petrecut între localitățile Nufăru și Malcoci. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 16 iunie, în jurul 13.05, pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DJ 222C, între localitățile Nufăru și Malcoci, în care a fost implicat un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

„Salvatorii au constatat că în urma impactului au rezultat două victime. Acestea nu erau încarcerate, erau conștiente, au primit primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului prin deconectarea bornelor autoturismului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*