Un bărbat din Măcin care mergea noaptea cu căruța pe un Drum Național a decedat în urma unui accident rutier

Căruța a fost spulberată, iar căruțașul a decedat. FOTO IPJ Tulcea

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.00, pe DN 22D, în apropiere de Măcin. Echipajul ambulanței ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru căruțaș.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 22.00, când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, o tânără de 21 de ani, din localitatea Cerna, în timp ce conducea un auto pe DN22 D, Cerna – Măcin, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus de un bărbat, de 46 de ani, din Măcin, care se deplasa în același sens.

În urma accidentului a rezultat decesul conducatorului atelajului hipo, echipajul medical al ambulanței ajuns la fața locului nemaiputând face nimic pentru el.

Conducătoarea auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*