VIDEO Șarpe scos de jandarmi din canapeaua unei familii din comuna Văcăreni

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Jandarmii tulceni au intervenit cu succes într-un incident neobișnuit, după ce o familie din comuna Văcăreni a descoperit un șarpe în canapeaua de pe terasă.

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, după primirea unui apel la numărul de urgență 112, forțele de ordine au sosit rapid la locația indicată. Cu abilități și experiență, jandarmii au reușit să ridice șarpele din canapea și să-l elibereze în mediul natural.

Deși inițial au existat temeri că șarpele ar putea fi veninos, s-a constatat că era unul neveninos, astfel că situația nu a implicat un pericol direct pentru familia în cauză.

Întrucât șarpele era prezent în apropierea locuinței, Jandarmeria Tulcea a dorit să sublinieze importanța raportării imediate a unor astfel de incidente către autoritățile competente. În plus, cetățenilor li s-a recomandat să nu se apropie de reptile în astfel de situații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*