Pieton de 69 de ani, accidentat în Tulcea de o mașină condusă de o femeie de 28 de ani

Accident rutier în Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un pieton în vârstă de 69 de ani a fost rănit într-un accident rutier în municipiul Tulcea, după ce a fost lovit de o mașină condusă de o femeie de 28 de ani.

Polițiștii Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați pe data de 17 martie, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Isaccei din municipiu, între un autoturism condus de o femeie de 28 de ani din Tulcea și un pieton de 69 de ani din aceeași localitate, care se angajase în traversarea străzii.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  “vătămare corporală din culpă”.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*