FOTO Naștere fără probleme într-o șalupă a ambulanței Tulcea. O fetiță de nota 10 a venit pe lume după ce mămica a plecat din Periprava

Echipajul medical de pe șalupa SAJ Tulcea a adus pe lume o fetiță de nota 10. FOTO Facebook/Emanuela Chiriac

O gravidă dintr-o Periprava a născut într-o șalupă a Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea, în drum spre spital. Atât mămica cât și fetița născută au ajuns cu bine la Spitalul Județean Tulcea. 

Apelul la 112 a sosit în cursul zilei de 10 ianuarie, în jurul orei 13.00. O gravidă în vârstă de 36 de ani din localitatea Peripava a solicitat ajutor medical după ce i s-a rupt apa.

„La fața locului a fost trimis un echipaj medical cu o șalupă SAJ. Intervenția a fost una de durată, pe lângă distanța mare, echipajul confruntându-se și cu ceață, care i-a încetinit“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul SAJ Tulcea.

La scurt timp după ce echipajul medical a preluat gravida la bord, aceasta a născut.

„Gravida, după o sarcină pierdută la opt luni, a născut de această dată o fetiță sănătoasă, de scor apgard 10, pe șalupa SAJ. Mămica și fetița au fost transportate la Spital“, a mai precizat directorul SAJ Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*