VIDEO Intervenție a pompierilor tulceni pentru salvarea unui cățel căzut în lacul Ciuperca. Patrupedul a fost recuperat

Cățel salvat de pompierii tulceni. FOTO Captură video
Cățel salvat de pompierii tulceni. FOTO Captură video

Intervenție mai puțin obișnuită a salvatorilor tulceni de la ISU Delta. Pompierii au fost solicitați să recupereze un cățel căzut în lacul Ciuperca.

Solicitarea a venit de la un trecător care a văzut patrupedul în apa aproape înghețată, în jurul orei 10.00 a zilei de 16 decembrie. Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112 și câteva minute mai târziu, un echipaj de 5 subofițeri s-a deplasat la locul indicat.

Cățelul a fost prins cu un laț și adus de salvatori la mal. Animalul a fugit câteva minute mai târziu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*